miercuri, 13 august 2008

Morgan Freeman involved in car accident


Castigatorul a Academy Award, Morgan Freeman, in varsta de 71 de ani se afla intr-o grava, dar stabila la un spital din Memphis dupa ce a suferit luni seara un accident de circulatie pe o sosea din Mississippi.

Accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 11:30, in apropierea oraselului Ruleville, dupa cum sustine MyFOXMemphis.com. Morgan a fost transportat cu elicopterul la spitalul din apropiere, Tenn.

Purtatorul de cuvant al actorului, Donna Lee, sustine ca acesta a suferit o fractura la un umar si se pare ca bratul respectiv il incomodeaza si in zona cotului. Freeman a fost constient dupa accident si pe tot parcursul drumului pana la spital si chiar si-a permis saglumeasca cu paramedicii despre un fotograf care incerca sa imortalizeze masina rasturnata.

Purtatorul de cuvant al Departamentul Politiei Rutiere din Mississippi, Sgt. Ben Williams afrima ca Freeman conducea un Nissan Maxima din 1997 apartinand lui Demaris Meyer, care statea pe locul pasagerului. Masina a parasit soseaua si s-a rasturnat de cateva ori, ajungand intr-un sant. "Nu am gasit dovezi care sa sustina consumul de alcool sau de droguri" a spus Williams. El a mai afirmat ca si Freeman si Meyer purtau centurile de siguranta. Starea de sanatate a femeii nu a fost facuta publica.

Meyer, in varsta de 48 de ani, este o prietena apropiata sotiei lui Morgan Freeman si este adesea vazuta in casa actorului, la reuniuni de familie. Ea este din Memphis, Tennessee, unde lucreaza ca director-adjunct la firma Fed-Ex.

Niciun comentariu: